Browse by Faculty and Specialization

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: A["Update/Views:jump_separator" not defined]B["Update/Views:jump_separator" not defined]E["Update/Views:jump_separator" not defined]F["Update/Views:jump_separator" not defined]J["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]V["Update/Views:jump_separator" not defined]W["Update/Views:jump_separator" not defined]Z
Number of items: 11.

A

Avramucz, Ákos Antal (2016) Reduktív acidogenezis vizsgálata anaerob fermentációs rendszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bodroghelyi, Bertalan István (2016) Biomassza pirolízis: fás – és lágyszárú növények reakcióinak laboratóriumi vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elvegyi, Natália (2016) Bakteriális lakkáz típusú multicopper oxidázok heterológ termelése Escherichia coli törzsekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fejes, Laura (2016) A Novosphingobium subarcticum SA1 törzs szulfanilsav bontási útvonalának perifériás szakaszát szabályozó transzkripciós faktor azonosítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jákói, Zoltán Péter (2016) Mikrohullámú energiaközlés alkalmazása a cellulóztartalmú biomassza lebonthatóságának fokozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Péter (2016) Öregedést befolyásoló gének hatása a Huntington patogenezisére Drosophila melanogaster modell organizmusban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Máté (2016) Lignocellulóz tartalmú szubsztrátok anaerob fermentációja és egy cellulolitikus baktérium törzs hatásának vizsgálata a folyamatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsuzsanna (2016) A szelenit toxicitás mechanizmusai az akkumuláló indiai mustár (Brassica juncea) hajtásrendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Boglárka (2016) A Novosphingobium subarcticum SA1 törzs szulfanilsav lebontási útvonalának centrális szakaszát szabályozó transzkripciós faktor azonosítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wirth, Annamária (2016) Alma és csicsóka hatása probiotikus baktériumok növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsadon, Lilla Andrea (2016) Néhány kiválasztott mézfajta gátló hatása a baktériumok közötti kommunikációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2025. május 16. 10:00:56 CEST.