Avramucz, Ákos Antal (2016) Reduktív acidogenezis vizsgálata anaerob fermentációs rendszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bodroghelyi, Bertalan István (2016) Biomassza pirolízis: fás – és lágyszárú növények reakcióinak laboratóriumi vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Elvegyi, Natália (2016) Bakteriális lakkáz típusú multicopper oxidázok heterológ termelése Escherichia coli törzsekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Fejes, Laura (2016) A Novosphingobium subarcticum SA1 törzs szulfanilsav bontási útvonalának perifériás szakaszát szabályozó transzkripciós faktor azonosítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Jákói, Zoltán Péter (2016) Mikrohullámú energiaközlés alkalmazása a cellulóztartalmú biomassza lebonthatóságának fokozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Molnár, Péter (2016) Öregedést befolyásoló gének hatása a Huntington patogenezisére Drosophila melanogaster modell organizmusban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szabó, Máté (2016) Lignocellulóz tartalmú szubsztrátok anaerob fermentációja és egy cellulolitikus baktérium törzs hatásának vizsgálata a folyamatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szabó, Zsuzsanna (2016) A szelenit toxicitás mechanizmusai az akkumuláló indiai mustár (Brassica juncea) hajtásrendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Varga, Boglárka (2016) A Novosphingobium subarcticum SA1 törzs szulfanilsav lebontási útvonalának centrális szakaszát szabályozó transzkripciós faktor azonosítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Wirth, Annamária (2016) Alma és csicsóka hatása probiotikus baktériumok növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Zsadon, Lilla Andrea (2016) Néhány kiválasztott mézfajta gátló hatása a baktériumok közötti kommunikációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.