Agárdi, Marcell (2023) Kereskedelmi és gyártói márkás "baromfivirslik" összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Antal, Máté (2023) Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Antóni, Vivien Éva (2023) Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bagi, Brigitta (2023) Kézműves meggytartalmú sörök gyártása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Bakota, Zalán (2023) Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Balla, Piroska (2023) Növényi hamburgerpogácsák fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bekő, Eszter (2023) Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bohus, Milán Pál (2023) RTD fehérje termékek fejlesztése és ízesítési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Brinza, Anett (2023) Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bártfai, Eszter (2023) Tej-, tojás-, cukor-, és gluténmentes tortaalap optimális összetételének és minőségi paramétereinek meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Békési, Róbert György (2023) Búzalisztek keményítő sérültségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Cebula, Katalin Jadwiga (2023) Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Cseh, Débora (2023) Élelmiszeriparban felhasználható mikroalgák szakértői megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Csenki, Dorottya Zsuzsanna (2023) Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Dienes, Dóra (2023) Biológiai és kémiai hatóanyag keverékek szinergista hatásának vizsgálata baktériumokon és fonalas gombákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Dézsi, Pál Patrik (2023) Biodegradábilis tejsav alapú módosított polimer csomagolóanyag szerkezeti és morfológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Dömösi, Diána Jana (2023) Teák koffeintartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Fabó, Ferenc (2023) Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Ferencz, Petra (2023) Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Fodor, Eszter (2023) Zöldség lekvárok fejlesztése és analitikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Fodor, István (2023) Allergénmentes fagylaltok fejlesztése eltérő kakaóanyagok használatával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Forgó, Orsolya (2023) Az olajnövény feldolgozás technológia értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Futó, Barbara Anna (2023) Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Füri, Laura (2023) Konyhakész növelt fehérjetartalmú palacsintapor fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Galambos, Erna (2023) A fehérbor készítésének felülvizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Guti, László (2023) A magyar borágazat helyzetének feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Gyöngyösi, Zsuzsanna (2023) Karamellizált fehércsokoládé alapfejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Gömöri, Gabriella (2023) A gömöri biohús termék portfóliójának bővítése sous-vide termékekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Herman, Fruzsina (2023) Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ilyés, Beatrix (2023) Különleges összetételű lekvárok kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Juhász, Regina Kinga (2023) Hajdina antioxidáns hatásának növelése szilárd fázisú fermentációval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Karai, Nikolett (2023) Antimikrobiális hatással rendelkező biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kempl, Péter (2023) Ehető bevonatok fejlesztése élelmiszerek organoleptikus tulajdonságainak megóvására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Keszthelyi, Krisztina Petra (2023) Extrakciós eljárások hatékonyság-vizsgálata bioaktív komponensek növényi alapanyagokból való kinyerésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kimpf, Péter (2023) Különböző sertés-tartástechnológiai módok húsminőségre való hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Koncz, Karolina (2023) Különböző technológiával előkészített tojásformák alkalmazásának összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Bence (2023) Ultrahang kezelés és homogénezés hatása kecsketej alvadékokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Boglárka (2023) Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kárpáti, Evelin (2023) Különböző lazítóanyagok hatása a tészta szerkezetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kávai, Brigitta (2023) Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kőműves, Hédi (2023) Niche marketing alkalmazása a kézműves élelmiszerek piacán : hogyan hatott a koronavírus az alkalmazott marketing mixre? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Meszlényi, Csilla Ágnes (2023) Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Molnár, Mercédesz (2023) A közétkeztetésben történő változások elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Méhesi-Kiss, Anett (2023) A csomagolóanyagokból potenciálisan kioldódó mérgező anyagok élelmiszerbiztonsági kockázatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Müller, Dorina Alexa (2023) Kereskedelemben kapható gluténmentes sörök összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Nagy, Kitti (2023) Biológiai hatóanyagok alkalmazása élelmiszertartósításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Niramit, Waminee (2023) Combined effect or natural preservatives in milk shakes. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Oláh, Gergő (2023) Az egészségtudatosság és az étrend-kiegészítők fogyasztása a 30 és 50 év közötti magyar lakosság körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Oláh, Vendel (2023) Mascarpone gyártási változatok összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Otegenova, Aruzhan (2023) Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Papp, Dávid (2023) Különböző alapanyagokból származó szárazkolbászok összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Perei, Zsombor (2023) Húsipari termékfejlesztés vadhús felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Purgel, Dominik (2023) Kisüzemi pálinka gyártás bemutatása az alapanyag termesztéstől kezdve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Stigmonné Gábor, Kíra (2023) Funkcionális reggeliző étel kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szakács, Ábel (2023) Bácskai régióból származó mézminták összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Szatmári, Milán (2023) Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szentgróti, Zsuzsanna (2023) Fondán vízaktivitásának változása tárolás hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szentkirály, Péter (2023) A magyarországi élelmiszer kiskereskedelem alakulása, összehasonlítás a diszkontok és a szuper/hipermarketek viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szilágyi, Anna Lili (2023) Ehető filmbevonat alkalmazása gyümölcsök tárolása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szimon, Miklós (2023) Pálmaolaj, sztearinos pálmaolaj és napraforgó olaj összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Szólik, Róbert (2023) Zab készítmények alkalmazásának hatása a tészta-reológiai tulajdonságokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szőts, Kata (2023) Növényi fehérje alapú húshelyettesítő fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Sáros, Attila (2023) Cellulóz alapú biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Sőrés, Evelin (2023) Prebiotikumok és probiotikumok jelentősége a táplálkozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Takács, Kinga (2023) Hazai méztermelés trendjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Torma, Eszter (2023) Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tésik, Anna Kamilla (2023) Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Varga, Levente Máté (2023) Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vasas, Gábor (2023) Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vass, Katalin (2023) Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Veres, Henrietta (2023) Különböző alkoholtartalmú töltelékek használata édesipari desszert termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vigh, Norbert (2023) Ásványvizek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vári, Renáta (2023) Eperbor készítése kisüzemi körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Wardani, Aulia Putri Srie (2023) Combined effect of natural preservatives in fruit juices. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Zsikai, Ádám István (2023) Malmi őrléstechnológia kiértékelése a liszt kiaknázási hamugörbe alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Árvai, Anett (2023) Élelmiszer intolerancia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.