Item where specialization "élelmiszermérnök" and date of item 2023

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: A["Update/Views:jump_separator" not defined]B["Update/Views:jump_separator" not defined]C["Update/Views:jump_separator" not defined]D["Update/Views:jump_separator" not defined]F["Update/Views:jump_separator" not defined]G["Update/Views:jump_separator" not defined]H["Update/Views:jump_separator" not defined]I["Update/Views:jump_separator" not defined]J["Update/Views:jump_separator" not defined]K["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]N["Update/Views:jump_separator" not defined]O["Update/Views:jump_separator" not defined]P["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]T["Update/Views:jump_separator" not defined]V["Update/Views:jump_separator" not defined]W["Update/Views:jump_separator" not defined]Z["Update/Views:jump_separator" not defined]Á
Number of items: 76.

A

Agárdi, Marcell (2023) Kereskedelmi és gyártói márkás "baromfivirslik" összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Máté (2023) Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antóni, Vivien Éva (2023) Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagi, Brigitta (2023) Kézműves meggytartalmú sörök gyártása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakota, Zalán (2023) Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Piroska (2023) Növényi hamburgerpogácsák fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bekő, Eszter (2023) Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bohus, Milán Pál (2023) RTD fehérje termékek fejlesztése és ízesítési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brinza, Anett (2023) Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bártfai, Eszter (2023) Tej-, tojás-, cukor-, és gluténmentes tortaalap optimális összetételének és minőségi paramétereinek meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Békési, Róbert György (2023) Búzalisztek keményítő sérültségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cebula, Katalin Jadwiga (2023) Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseh, Débora (2023) Élelmiszeriparban felhasználható mikroalgák szakértői megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csenki, Dorottya Zsuzsanna (2023) Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dienes, Dóra (2023) Biológiai és kémiai hatóanyag keverékek szinergista hatásának vizsgálata baktériumokon és fonalas gombákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dézsi, Pál Patrik (2023) Biodegradábilis tejsav alapú módosított polimer csomagolóanyag szerkezeti és morfológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dömösi, Diána Jana (2023) Teák koffeintartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabó, Ferenc (2023) Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Petra (2023) Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Eszter (2023) Zöldség lekvárok fejlesztése és analitikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, István (2023) Allergénmentes fagylaltok fejlesztése eltérő kakaóanyagok használatával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Orsolya (2023) Az olajnövény feldolgozás technológia értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Futó, Barbara Anna (2023) Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Füri, Laura (2023) Konyhakész növelt fehérjetartalmú palacsintapor fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galambos, Erna (2023) A fehérbor készítésének felülvizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Guti, László (2023) A magyar borágazat helyzetének feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi, Zsuzsanna (2023) Karamellizált fehércsokoládé alapfejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gömöri, Gabriella (2023) A gömöri biohús termék portfóliójának bővítése sous-vide termékekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Herman, Fruzsina (2023) Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ilyés, Beatrix (2023) Különleges összetételű lekvárok kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Regina Kinga (2023) Hajdina antioxidáns hatásának növelése szilárd fázisú fermentációval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karai, Nikolett (2023) Antimikrobiális hatással rendelkező biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kempl, Péter (2023) Ehető bevonatok fejlesztése élelmiszerek organoleptikus tulajdonságainak megóvására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszthelyi, Krisztina Petra (2023) Extrakciós eljárások hatékonyság-vizsgálata bioaktív komponensek növényi alapanyagokból való kinyerésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kimpf, Péter (2023) Különböző sertés-tartástechnológiai módok húsminőségre való hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Karolina (2023) Különböző technológiával előkészített tojásformák alkalmazásának összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bence (2023) Ultrahang kezelés és homogénezés hatása kecsketej alvadékokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Boglárka (2023) Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kárpáti, Evelin (2023) Különböző lazítóanyagok hatása a tészta szerkezetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kávai, Brigitta (2023) Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőműves, Hédi (2023) Niche marketing alkalmazása a kézműves élelmiszerek piacán : hogyan hatott a koronavírus az alkalmazott marketing mixre? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Meszlényi, Csilla Ágnes (2023) Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mercédesz (2023) A közétkeztetésben történő változások elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Méhesi-Kiss, Anett (2023) A csomagolóanyagokból potenciálisan kioldódó mérgező anyagok élelmiszerbiztonsági kockázatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Müller, Dorina Alexa (2023) Kereskedelemben kapható gluténmentes sörök összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Kitti (2023) Biológiai hatóanyagok alkalmazása élelmiszertartósításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Niramit, Waminee (2023) Combined effect or natural preservatives in milk shakes. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, Gergő (2023) Az egészségtudatosság és az étrend-kiegészítők fogyasztása a 30 és 50 év közötti magyar lakosság körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Vendel (2023) Mascarpone gyártási változatok összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Otegenova, Aruzhan (2023) Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Dávid (2023) Különböző alapanyagokból származó szárazkolbászok összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Perei, Zsombor (2023) Húsipari termékfejlesztés vadhús felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Purgel, Dominik (2023) Kisüzemi pálinka gyártás bemutatása az alapanyag termesztéstől kezdve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Stigmonné Gábor, Kíra (2023) Funkcionális reggeliző étel kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakács, Ábel (2023) Bácskai régióból származó mézminták összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Milán (2023) Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgróti, Zsuzsanna (2023) Fondán vízaktivitásának változása tárolás hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentkirály, Péter (2023) A magyarországi élelmiszer kiskereskedelem alakulása, összehasonlítás a diszkontok és a szuper/hipermarketek viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Anna Lili (2023) Ehető filmbevonat alkalmazása gyümölcsök tárolása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szimon, Miklós (2023) Pálmaolaj, sztearinos pálmaolaj és napraforgó olaj összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szólik, Róbert (2023) Zab készítmények alkalmazásának hatása a tészta-reológiai tulajdonságokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőts, Kata (2023) Növényi fehérje alapú húshelyettesítő fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáros, Attila (2023) Cellulóz alapú biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sőrés, Evelin (2023) Prebiotikumok és probiotikumok jelentősége a táplálkozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Kinga (2023) Hazai méztermelés trendjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Torma, Eszter (2023) Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tésik, Anna Kamilla (2023) Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Levente Máté (2023) Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vasas, Gábor (2023) Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Katalin (2023) Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Henrietta (2023) Különböző alkoholtartalmú töltelékek használata édesipari desszert termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh, Norbert (2023) Ásványvizek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vári, Renáta (2023) Eperbor készítése kisüzemi körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wardani, Aulia Putri Srie (2023) Combined effect of natural preservatives in fruit juices. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsikai, Ádám István (2023) Malmi őrléstechnológia kiértékelése a liszt kiaknázási hamugörbe alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árvai, Anett (2023) Élelmiszer intolerancia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2025. május 19. 08:53:33 CEST.