Browse by Institution and Specialization

Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators["Update/Views:group_separator" not defined]No Grouping
Jump to: A["Update/Views:jump_separator" not defined]B["Update/Views:jump_separator" not defined]C["Update/Views:jump_separator" not defined]D["Update/Views:jump_separator" not defined]F["Update/Views:jump_separator" not defined]G["Update/Views:jump_separator" not defined]H["Update/Views:jump_separator" not defined]I["Update/Views:jump_separator" not defined]J["Update/Views:jump_separator" not defined]K["Update/Views:jump_separator" not defined]L["Update/Views:jump_separator" not defined]M["Update/Views:jump_separator" not defined]N["Update/Views:jump_separator" not defined]P["Update/Views:jump_separator" not defined]R["Update/Views:jump_separator" not defined]S["Update/Views:jump_separator" not defined]T["Update/Views:jump_separator" not defined]U["Update/Views:jump_separator" not defined]V["Update/Views:jump_separator" not defined]W["Update/Views:jump_separator" not defined]Y["Update/Views:jump_separator" not defined]Á
Number of items: 84.

A

Almási, Gábor Miklós (2022) Sült kacsa gyártástechnológiájának optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Arabi, Maral (2022) Gluten-free cereals, diet and product development. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Baross, Anna (2022) Növényi eredetű fehérjeforrások feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Szanella (2022) Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berente, Beatrix (2022) Cukorhelyettesítés lehetősége sütőipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berki, Alíz (2022) Kereskedelemben kapható meggyes sörök összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boda, Ildikó (2022) Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Bence (2022) Különböző zöldségekkel dúsított cipó készítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Gyevi, Vivien (2022) Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárth, Lilla Klára (2022) Gyógynövényvölgyből származó növények antibakteriális és antifungális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csanády, Laura (2022) A gluténmentes táplálkozás szerepe a testtömeg megőrzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csipak, Hermina (2022) Fehérjeporok kifejlesztése, fontosságuk sportolók számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Henrietta (2022) Bioélelmiszerek fogyasztása napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csóri, Fanni (2022) Ásványvízben esetlegesen előforduló nemkívánatos baktériumok és azok megsemmisítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dombovári, Ágnes (2022) Cukor helyettesítése sütőipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Csaba (2022) Sertéshúsból készült grillkolbász termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Péter (2022) Konvencionális és ökológiai (bio) területen termesztett tönkölybúzák vizsgálata és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Anita Bettina (2022) Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frank, Eszter Anita (2022) A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Marianna (2022) Konzervgyári szennyvíz kezelésének és iszap-hasznosítási lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Guti, László (2022) A magyar borágazat helyzetének feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Anna (2022) Bioaktív vegyületek mikrohullámú extrakciójának hatékonyság-vizsgálata növényi alapanyagokból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hachani, Beya (2022) Consumer attitude in the fitness food market - netnographic research. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajbel, Huanita (2022) Fűszerpaprika féltermék szárításának és tárolás körülményeinek hatása a késztermék színére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harcsa-Pintér, Alexandra (2022) Gluténmentes és cukormentes piskóta kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Haroun, Yasmine (2022) Antimicrobial edible coating for shelf-life extension of food. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hipszki, Flóra Dóra (2022) A magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Rebeka (2022) A kacsa és a libahús fogyasztói megítélése és szerepe az egészséges táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz, Henrietta (2022) Fehérjeszelet kifejlesztése sportolók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jónás, Kinga Gabriella (2022) A csirke különböző testtájaiból készített panírozott termékek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kanyó, Hédi (2022) Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Péter (2022) Porkészítmény tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kempf, Amélia (2022) Almakivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Bús, Márk Dávid (2022) Kereskedelemben kapható német típusú búzasörök összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Tamás (2022) Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komlódi, Tekla (2022) Funkcionális száraztészta kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztolányi, Georgina (2022) Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bálint (2022) Állati eredetű élelmiszerek kereskedelme és kapcsolódó fogyasztási szokásai Európai Uniós és hazai viszonylatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Kalic Kincső (2022) Fermentáció hatása a különböző almafajtákból készített kivonatok és levek antimikrobiális hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuklis, Áron (2022) Alapvető agrotechnikai tényezők hatása őszibúza minőségi tulajdonságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár, Zsanett (2022) Házityúk és gyöngytyúk tojásának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lázár, Levente (2022) Kisüzemi sörfőzde tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczelka, Csenge (2022) Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maireisz, Tímea (2022) Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi, Hanna (2022) Házi készítésű vegán túródesszert alternatívák összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mileant, Kamilla Anasztázia (2022) Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miskéri, Ákos Levente (2022) Méz alapú alkoholos italok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Csilla (2022) A mentes diéták és a betegségekből való kigyógyulás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zoltán (2022) Tészta összetételének hatása a reológiai jellemzőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mundruczóné Deák, Anett (2022) Speciális diéták kialakítása, elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Bálint (2022) Termelői sajtminták összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Evelin Nóra (2022) Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nóvé, Nikolett Renáta (2022) Biológiai és kémiai hatóanyag keverékek szinergista hatásának vizsgálata baktériumokon és fonalas gombákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Paczolay, Nóra (2022) Különböző összetételű bébiételek kifejlesztése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Hajnalka (2022) Sajtgyártás egyes aspektusainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Csenge (2022) Csomagoló gépsorok racionalizálása és hatékonyság növelése csomagoló üzemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Posztós, Gabriella (2022) Tej-, tojás- és gluténmentes "kalács" kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Provics, Boglárka (2022) Egy korszerű búzamalom őrléstechnológiai értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ramzy, Muhammad Fariz (2022) Exploring cultured meat acceptance in relatively religious consumers in indonesia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Réder, Balázs (2022) Méhészeti termékek felhasználása funkcionális édesipari termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Samu, Csilla (2022) Teljes kiőrlésű lisztek beltartalmi paramétereinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sineger, Tamás (2022) Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Singh, Akanksha (2022) Biofilm elimination from industrial surfaces. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stír, Petra (2022) Sous-vide termékek fejlesztése különböző csirke testrészekből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nelli (2022) Levendulás mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szaszák, Szimonett (2022) HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Patrik (2022) Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Balázs (2022) Tejipari szennyvizek membránszűrési tulajdonságainak analízise 3D nyomtatott kötőelemek használatával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigetvári, Viktória (2022) Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Ágnes (2022) Környezettudatosság az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Széles, Fanni Fruzsina (2022) Tojásmentes, mézes jellegű töltött teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllős, Nikolett (2022) A pajzsmirigy betegség és étrendje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sátai, Alexandra (2022) Sportital kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tratyik, Kornélia (2022) Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujlaky, Balázs (2022) Szárított fűszerek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ungor, Róbert (2022) Konzervipari hasznosítású szemes termények táplálkozásbiológiai értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Réka (2022) Tenyésztett és vad fácánok húsminőségének összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Viktória (2022) Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Bence (2022) Sörhab kolloidkémiai vizsgálata és fogyasztói megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Szabina (2022) Cirok tannin tartalmának változása élelmi célú feldolgozása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wanyonyi, Sandra Joyce (2022) Preservation effect of essential oil on fruit juices. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wolf, Edina (2022) A Clean Label fagylalt termék fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Y

Yavuz, Seckin Reyhan (2022) Environmental and economic analysis of the EU agricultural policy. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árva, Szabina (2022) Kelt tészták készítése "növényi tejek" felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2025. május 5. 22:35:16 CEST.